Van Wanrooij doneert € 4.000,- voor Jeugdsportfonds

Gelderland |

Op 20 december heeft bestuurslid Ton Bavinck van het Jeugdsportfonds Gelderland een cheque van maar liefst € 4.000,- in ontvangst mogen nemen. Ieder jaar kiest Van Wanrooij keuken, badkamer & tegel warenhuys uit Waardenburg een goed doel uit en dit jaar was dat het Jeugdsportfonds Neerijnen.

We zijn erg blij met de bijdrage waardoor we kinderen kunnen laten sporten die thuis niet de financiële middelen hebben om dit mogelijk te maken! Hiermee kunnen in de gemeente Neerijnen zeker 16 kinderen een jaar lang sporten! Enorm bedankt voor deze steun!

 

Van Wanrooij keuken, badkamer & tegel warenhuys is een interactief warenhuys waar ruim 3.000 m² aan keukens, badkamers, tegels, woonstijlen en bouwkundige opties samen komen. In de vier stijlgebieden en compleet aangeklede stijlhuizen vind je volop inspiratie. Ruim 35 jaar ervaring gebundeld in een heuse belevenis. Zo kunnen klanten inspiratie opdoen in de vier stijlhuizen, trakteert de kok op gratis advies in de kookstudio en mogen klanten in de keuken- en badkamerpaskamers zelf op zoek naar de ideale opstelling. De showroom is gelegen aan de A2 tussen Utrecht en Den Bosch bij afslag 16.