Sponsors

Het Jeugdsportfonds werkt met onderstaande sponsors en partners samen op eenmalige basis of door middel van een meerjarige samenwerking.

Jeugdsportfonds is vanaf 1 november 2014 de nieuwe partner van BOVAG voor de MVO-stichting Goed Bezig en is o.a. begunstigde van de APK actie van BOVAG onafhankelijke autobedrijven.

Door het partnership wil Delta Lloyd kinderen die via Jeugdsportfonds sporten ook de mogelijkheid bieden om kennis te maken met de zeilsport. Op verschillende plekken in Nederland zorgt Delta Lloyd samen met het Watersportverbond er voor dat er faciliteiten beschikbaar gesteld worden om te zeilen (o.a. een Optimist en zeilkleding).

Gezond, bewust leven en werken heeft een directe link met onze business. Daarom zijn we gestart met de MeeùsRunClub, met Erben Wennemars als enthousiast ambassadeur. Erben is ook ambassadeur van het Jeugdsportfonds. Samen vinden wij het belangrijk dat alle kinderen in Nederland kunnen sporten. In ons filmpje met Erben Wennemars en Laura, die dankzij Jeugdsportfonds kan turnen,  zie en hoor je waarom Meeùs het belangrijk vindt dat kinderen een sportkans verdienen. Graag met jouw hulp…
Wil je het Jeugdsportfonds via Meeùs helpen?  Doneer dan via de webshop en ontvang een sportpakket.

De doelstelling van het Jeugdsportfonds “alle kinderen moeten kunnen sporten” sluit aan bij NN’s maatschappelijke programma ‘Future Matters’. Dit programma richt zich op het verbeteren van financieel welzijn van mensen, zoals jongeren zelfredzamer maken en gezinnen helpen die het financieel moeilijk hebben. Het Jeugdsportfonds Rotterdam was in 2016 het officiële goede doel van de NN Marathon Rotterdam. Dankzij de lopers van de NN Marathon Rotterdam en de inzet van NN Future Matters kunnen 200 Rotterdamse kinderen één jaar lang sporten.

PLUS wil in de buurten van haar winkels een positieve bijdrage leveren aan de samenleving en steunt daarbij initiatieven die gericht zijn op de gezondheid van klanten en vitaliteit van de gemeenschap. Bijvoorbeeld activiteiten die het mogelijk maken om kinderen gezond op te laten groeien. Dit sluit goed aan bij de missie van het Jeugdsportfonds. PLUS kan zich goed vinden in het uitgangspunt van het Jeugdsportfonds dat alle kinderen in Nederland moeten kunnen sporten. Deze inzet van het Jeugdsportfonds is extra belangrijk nu het economisch wat minder gaat in Nederland. PLUS draagt het Jeugdsportfonds dan ook een warm hart toe.

TenCate Grass EMEA legt de basis voor kinderen van het Jeugdsportfonds met een tweejarige samenwerking. Het bedrijf wil hiermee de basis leggen onder kinderen die in armoede opgroeien en hen het plezier van samen sporten laten ervaren. Doelstelling van TenCate Grass EMEA is het kunnen bijdragen aan sporten en sportbeleving. Hiermee wil de organisatie steeds meer de sporters bereiken, juist ook de jonge sporters waarbij het financieel niet mogelijk is hiermee de kans bieden.