Leveranciers

Het Jeugdsportfonds werkt samen met de winkelketens van Bristol en Decathlon. In deze winkels kunnen kinderen sportkleding en -attributen aanschaffen door middel van waardebonnen. Het Jeugdsportfonds betaalt de contributie rechtstreeks aan de sportvereniging óf ouders/verzorgers ontvangen een waardebon voor sportattributen die ingeleverd kan worden bij een winkel waar Jeugdsportfonds mee samen werkt.

Alle kinderen moeten kunnen sporten, dus betaalt het Jeugdsportfonds de contributie, kleding en eventuele sportattributen voor hen die zich dat niet kunnen veroorloven. De sportartikelen kunnen door deze kinderen d.m.v. een waardebon worden aangeschaft bij Bristol. Wij geven het Jeugdsportfonds een mooie korting op de aankoop van deze waardebonnen zodat er nog meer budget naar minderbedeelde kinderen kan gaan.

Kinderen die thuis niet genoeg geld hebben kunnen dankzij de missie van Decathlon ‘Sport toegankelijk maken voor iedereen’ hun sportspullen bij onze winkels aanschaffen.
Kinderen kunnen voor het totaal toegekende waardebonbedrag (niet in combinatie met andere kortingsacties) terecht in een Decathlon bij hen in de buurt.
Decathlon is de grootse sportretailer ter wereld en Europees marktleider op het gebied van ontwikkeling, productie en verkoop van sportartikelen. De winkel biedt producten voor 65 verschillende sporten met de scherpste prijs-kwaliteitverhouding en innovaties om op die manier sporten toegankelijker te maken. Kortom, voor ieder kind wat wils en samen met het Jeugdsportfonds biedt deze winkel kinderen de sportkans en het plezier bieden die ze verdienen!