NESCIOLOPERS LOPEN LONGEN UIT HET LIJF

Amsterdam |

NESCIOLOPERS LOPEN LONGEN UIT HET LIJF voor Jeugdsportfonds AMsterdam

Wat een schitterende zondag was 9 april! Afgelopen weekend werd er gerend in Amsterdam Oost tijdens de jaarlijkse Nescioloop. De Nescioloop is een hardloopwedstrijd door het prachtige Amsterdam Oost. Niet alleen voor volwassenen maar ook voor kids. Elk jaar verbindt deze loop zich aan een goed doel en we zijn trots dat de Nescioloop in 2017 het Jeugdsportfonds heeft uitgekozen als goed doel. Naast de fysieke inzet van alle deelnemers is er ook geld opgehaald om kinderen in Amsterdam een kans te bieden om structureel aan sport te doen. Er is maar liefst 750 euro gedoneerd en daarmee zorgt de Nescioloop ervoor dat drie kinderen een jaar lang kunnen sporten. Nesciolopers bedankt!

Er is maar liefst 750 euro gedoneerd en daarmee zorgt de Nescioloop ervoor dat drie kinderen een jaar lang kunnen sporten.

Ambassadeur Tim Veldt was ook aanwezig. Hij heeft meer rondjes gemaaktt op de wielerbaan dan de atletiekbaan, maar heeft wel een achtergrond in de atletiek. Enthousiast sprak de jeugdige deelnemers toe na hun prestatie. De eerste drie per leeftijdscategorie kregen zelf een beker van deze meervoudig Olympiër uitgereikt. Een feestelijke dag met hart voor de zaak!