Kick-off NAC Soccer Camps met Jeugdsportfonds Breda

Breda |

Op woensdag 19 april is in het Rat Verlegh Stadion de officiële kick-off van de voetbalkampen die NAC vanaf komende zomer organiseert in samenwerking met Soccer Camps. Tijdens deze dag krijgt een groot aantal kinderen uit de omgeving Breda, die een steuntje in de rug verdienen, de kans om op het veld van NAC een voetbaltraining te volgen. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door sponsor Energieflex. De kinderen worden uitgenodigd in samenwerking met Jeugdsportfonds Breda.

Vanaf juli 2017 worden er verschillende voetbaltrainingen georganiseerd voor jongens en meisjes in de leeftijd van 6 tot en met 15 jaar. Onder aanvoering van gediplomeerde trainers ervaren zij tijdens de trainingen hoe het is om als profvoetballer van NAC door het leven te gaan. Met dank aan Energieflex kan nu een groot aantal kinderen een van deze trainingen volgen tijdens de kick-off op 19 april in het Rat Verlegh Stadion. In samenwerking met het Jeugdsportfonds Breda gaat NAC op zoek naar kinderen uit Breda en omgeving die een steuntje in de rug kunnen gebruiken en een middag mogen komen voetballen op het veld van het Bredase voetbalstadion.

Algemeen Directeur Justin Goetzee (NAC): “NAC begrijpt dat de club in Breda een belangrijke positie in de maatschappij heeft en we zijn blij dat wij partners hebben die ons hierbij kunnen ondersteunen. Het is geweldig om te zien dat een bedrijf als Energieflex dit mogelijk maakt voor een grote groep kinderen uit de omgeving. Met het Jeugdsportfonds hebben we bovendien een samenwerkingspartner die precies weet welke kinderen dit steuntje in de rug goed kunnen gebruiken. Naast de vele projecten van Teamplay@NAC en de onlangs aangekondigde verduurzaming van het Rat Verlegh Stadion is dit opnieuw een kans om de maatschappelijk rol van de club te benadrukken.”

Algemeen Directeur Jaap Bakker (Energieflex): “Het zit in het DNA van Energieflex om mensen een duwtje in de rug te geven. De combinatie voor onze liefde voor voetbal maakt dat dit een geweldig initiatief is. We hopen dat we de jeugd kunnen inspireren en enthousiasmeren met een leuke dag.”

Eind april wordt meer bekend over de data en invulling van de NAC Breda Soccer Camps van aankomende zomer. Houd NAC.nl daarom goed in de gaten.

Kinderen die sporten via Jeugdsportfonds Breda en zich willen aanmelden voor de clinic op 19 april kunnen voor meer informatie terecht bij het Jeugdsportfonds Breda via breda@jeugdsportfonds.nl.