Hellendoorn voegt zwemles toe aan Jeugdsportfonds

Overijssel |

Alle kinderen moeten kunnen sporten, ook in de gemeente Hellendoorn! Het Jeugdsportfonds in Hellendoorn geeft sportkansen aan kinderen en jongeren (4 t/m 17  jaar) uit gezinnen waar onvoldoende geld is om lid te worden van een sportvereniging. Voor die kinderen betaalt het fonds de contributie en in bepaalde gevallen ook de sportattributen.

Naast de vergoeding om lid te worden van een sportvereniging, is zwemles (voor kinderen vanaf 5 jaar) deze week toegevoegd aan het Jeugdsportfonds in de gemeente Hellendoorn. Het Jeugdsportfonds ondersteunt ouder(s)/verzorger(s) door een bijdrage te leveren in de kosten voor zwemdiploma A. Om de kosten voor diploma A te kunnen dekken, dienen ouder(s)/verzorger(s) nog wel een maandelijkse eigen bijdrage te betalen.

Voor meer informatie en de spelregels in Hellendoorn, kijk hier. Heeft of kent u kind/jongeren dat liever wil deelnemen aan muziek- of dansles? De gemeente Hellendoorn is ook aangesloten bij het Jeugdcultuurfonds. Voor meer informatie kijk op www.jeugdcultuurfonds.nl.