Top bedrag voor het Jeugdsportfonds Limburg!

Limburg |

Op vrijdag 9 juni 2017 werd op de prachtige baan van Golf en Country Club Crossmoor in Weert een speciale golfdag gehouden met als goede doel het Jeugdsportfonds Limburg.

Maar liefst 136 golfers speelden gedurende de dag een wedstrijd met aansluitend een compleet avondprogramma met loterij en veiling om daarmee een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren voor het goede doel. Niet alleen de deelnemers aan deze dag zorgden voor “het geld in het laadje”,  maar ook de zeer grote groep van sponsoren die de Crossmoor Charity Cup een warm hart toedragen.

Kort na 22.00 uur kon voorzitter Vincent Nies van de Crossmoor Charity Cup ten overstaan van ruim 150 gasten bekend maken wat de opbrengst van deze dag was d.m.v.  het uitreiken van een cheque van maar liefst € 57.250 aan Sjeng Schalken als ambassadeur van het Jeugdsportfonds. Onder luid applaus van alle aanwezigen werd de cheque in ontvangst genomen. Een fantastische financiële impuls voor het Jeugdsportfonds dat hiermee nog meer kinderen een kans kan geven om te mogen sporten!

Bron: nederweert24.nl