Bijeenkomst Jeugdsport en Jeugdcultuurfonds GLD

Gelderland |

Wij nodigen u van harte uit voor een bijeenkomst, georganiseerd door het Jeugdsportfonds en Jeugdcultuurfonds Gelderland.

Inspirator Harm Edens begeleidt het gevarieerde en interactieve programma en stelt diverse sprekers aan u voor. Zo presenteren ambassadeurs van het Jeugdsportfonds Gelderland, Stefan Groothuis, en van het Jeugdcultuurfonds Gelderland, Guus Tangelder, hun persoonlijke visie.  De middag staat ook in het teken van verbinden, inspireren en met elkaar in gesprek gaan. Daarbij is het belang en noodzaak van het Jeugdcultuurfonds en Jeugdsportfonds de rode draad. De bijeenkomst is bedoeld voor een breed publiek, waaronder onze partners, intermediairs, beleidsmedewerkers en andere betrokkenen.

Wanneer?
Woensdagmiddag 31 januari 2018

Waar?
Akoesticum, Nieuwe Kazernelaan 2 – D 42 in Ede

Tijd
Van 16 uur tot 19 uur

Vast aanmelden?
Deelname is gratis, maar let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Wil je aanwezig zijn? Stuur dan voor 17 januari een e-mail naar backoffice@jeugdsportfondsgelderland.nl. Vermeld hierin je naam, organisatie, functie, telefoonnummer en eventuele speciale dieetwensen. Na aanmelding sturen wij een bevestiging en routebeschrijving.

Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur van het Jeugdsportfonds en Jeugdcultuurfonds Gelderland

Jos Penninx
Voorzitter Jeugdsportfonds en Jeugdcultuurfonds Gelderland