Voor intermediairs

Iedere professional, werkzaam in het onderwijs, hulpverlening of gezondheidszorg is een potentiële intermediair. Ziet u in uw werk regelmatig kinderen uit gezinnen waar thuis te weinig geld is om te sporten? Word dan intermediair. Kleine moeite, groot effect!  Ruim 8.000 professionals die met kinderen werken gingen u al voor en geven kinderen uit hun omgeving de kans te gaan sporten. Als intermediair kunt u eenvoudig online een aanvraag doen voor een bijdrage in de contributie. Hoe meer intermediairs, hoe meer kinderen we kunnen helpen. En als  professional weet u hoe belangrijk het is dat kinderen mee kunnen doen. Overweegt u intermediair te worden? Lees in de informatie voor intermediairs wat er precies van u verwacht wordt.

Bent u al intermediair en wilt u een aanvraag doen? Ga dan direct door naar het aanvraagsysteem.

INTERMEDIAIR WORDEN IS NIET MOEILIJK!

U hoeft zich slechts één keer aan te melden om als intermediair een aanvraag te kunnen indienen. Als u al intermediair bent voor het Jeugdcultuurfonds, bent u vanzelf ook intermediair voor het Jeugdsportfonds en omgekeerd. Wanneer u zich via ons aanvraagsysteem heeft aangemeld, wordt uw aanmelding door een lokaal Jeugdsportfonds beoordeeld. Vervolgens ontvangt u een bericht van goed- of afkeuring. Dit kan enige werkdagen in beslag nemen. Als u als intermediair erkend wordt, kunt u simpelweg online uw aanvraag om een bijdrage indienen. Als de  aanvraag goedgekeurd is, wordt de contributie direct aan de sportclub waar het kind wil sporten, overgemaakt. Kijk hier voor een kort instructiefilmpje.

‘Kansen voor alle kinderen’

U kunt nog meer betekenen voor kinderen! Door een aanvraag te doen voor bijvoorbeeld schoolgeld, schoolreisjes, een verjaardag vieren of die fiets die zo hard nodig is. Meer weten? Kijk op Kansen voor alle kinderen’.