Jeugdfonds Sport in beeld bij Streetball Masters

Friesland |

De Abe Lenstraboulevard in Heerenveen staat op 30 juni 2018 volledig in het teken van de Streetball Masters Tour, de 3×3 basketball tour van de Nederlandse Basketball Bond i.s.m. Basketballvereniging Dyna ‘75. Deze dag wordt de 9e voorronde van Streetball Masters Tour gehouden. Het is voor het 9e keer dat Heerenveen, met Basketballvereniging Dyna ‘75 als organisator, gastheer is van een voorronde in dé 3×3 basketball tour van Nederland.

Basketballvereniging Dyna’75 werkt bij de organisatie van Streetball Masters Heerenveen nauw samen met o.a. de Nederlandse Basketball Bond, Sportstad Heerenveen, diverse sponsoren en een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Dit jaar organiseert Streetball Masters Heerenveen ook weer 3×3 toernooi voor de U11. Kinderen onder de 11 jaar kunnen ’s ochtends meedoen. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door het Jeugdfonds Sport. De prijsuitreiking van de U11 categorie zal gedaan worden door Herma van Keulen van het Jeugdfonds Sport samen met Tony Demelinne van de Unis Flyers, de aanvoerder van de ijshockeymannen van Heerenveen die tevens de ambassadeur van het Jeugdfonds Sport is.

Bij Streetball Masters Heerenveen kunnen deelnemers tickets verdienen voor het landelijke finaleweekend in juli van dit jaar, waar in verschillende categorieën gestreden zal worden om de felbegeerde titel ‘Nederlands Kampioen 3×3 basketball.

Streetball Masters Heerenveen begint om 10.00 uur op Abe Lenstraboulevard bij Sportstad. Naast het 3-tegen-3 toernooi en de diverse contests kunnen deelnemers en publiek ook genieten van een driepunts contest, een dunckcontest en een shooting challange. Kijk voor meer informatie op www.streetballmasters.nl.